Ferestre si usi INTERNORM
din lemn aluminiu, plastic aluminu si plastic


Despre INTERNORM

MARCA DE FERESTRE NR. 1 DIN EUROPA
Internorm este ceea mai renumită marcă internaţională pentru ferestre şi uşi, ce Vă asigură calitatea ceea mai bună, oferta ceea mai variată de design şi o inovaţie continuă.

Pe bună dreptate, puteţi avea încredere în calitatea produselor firmei, care are un rol conducător pe piaţă, şi în competenţa sa de a oferi servicii deosebite începând cu consultanţa, montarea şi până la menţinerea contactului ulterior cu clienţii. Cu Internorm alegeţi o siguranţă de grad înalt, încrederea şi o durată lungă de viaţă.

Know-how-ul tehnic, concepţia cu vederi largi în afaceri şi simţul fin în realizarea designului ajută firma Internorm în menţinerea continuă a unei capacităţi de vârf. De la soluţiile pionere aplicate la ferestrele din plastic, prin sistemele inovative de ferestre şi uşi de intrare, şi până la ferestrele lemn/aluminiu, de calitate europeană, cu caracteristici excelente de izolare termică.

Cu produsele Internorm dumneavoastră luaţi o decizie în favoarea unei prelucrări excelente şi implicit în favoarea unei investiţii de lungă durată, indiferent dacă aţi ales fereastră din plastic sau din lemn/aluminiu, ori uşă de intrare din aluminiu sau din lemn/ aluminiu, respectiv sistem de tehnica umbririi sau de protecţie împotriva insectelor.

 

Calitate made in Austria

Internorm dispune de o experienţă vastă în domeniul fabricării ferestrelor şi uşilor, ce cuprinde 16 milioane de unităţi fabricate întro perioadă de 77 de ani. Produsele de calitate ale firmei Internorm - 100% austriacă – sunt proiectate şi fabricate în fabricile top-moderne din Traun, Sarleinsbach şi Lannach, cu peste 1.700 de angajaţi. Nivelul deosebit de calitate se datorează capacităţii noastre inovative fabricarea sticlei izolatoare şi a produselor de aluminiu continuă, pentru a putea lucra tot timpul la nivelul tehnologic cel mai actual.

“Concepţia generală pentru sistemele de ferestre” se află în totalitate în mâna noastră, de la cercetare- dezvoltare prin extrudarea proprie, fabricaţia sticlei şi prin ceea mai modernă şi rafinată tehnologie de fabricaţie, până la logistică. Fiecare produs Internorm îl realizăm la dimensiune şi în conformitate cu dorinţele dumneavoastră individuale, iar cu ajutorul aşa numitului “identity Nr.” (număr de identificare) îl documentăm complet. Prin acestea, Internorm Vă oferă o calitate unicăpentru produsele conducătoare pe piaţă şi o garanţie pe scară largă.[1st] Window Partner
Cumpărarea ferestrelor şi a uşilor este o chestiune de încredere.

Din această cauză este foarte important ca să vă adresaţi unui asemenea comerciant, care vă însoţeşte de-a lungul derulării procesului, vă sprijină şi vă satisface la maxim cerinţele – adică vă face să vă simţiţi încântat. Toate acestea nu numai prin intermediul produsului, ci în primul rând, şi cu serviciile oferite.

Garantat mai mult – Satisfacţie şi încântare

Pentru ca, serviciile partenerilor noştri să vă umple de încântare – de la relaţia personală, prin consultanţa prietenoasă şi competentă până la montarea curată şi rezolvarea doleanţelor individuale, am realizat programul denumit: Internorm Customer Care. Comercianţii calificaţi, care execută programul, sunt partenerii pe care pune bază marca de ferestre conducătoare din Europa, adică ei sunt partenerii [1st] window. Ei pot fi recunoscuţi nu numai după reprezentanţa locală a mărcii Internorm, ci în primul rând prin atenţia cu care vă tratează. Deoarece partenerii [1st] window satisfac standardul 12 customer care, în conformitate cu acesta, un institut independent de cercetare a pieţii atestă sistematic afacerea lor. Numai în felul acesta putem asigura continuu, cu ajutorul partenerilor noştri bine calificaţi, un nivel înalt al serviciilor. Deci, să aveţi încredere în partenerii noştri care dispun de atestate speciale, astfel veţi fi şi dumneavoastră încântat!